Najnoviji

Uslovi korišćenja

Molimo vas da pročitate uslove korišćenja pre korišćenja www.statusi.rs (Sajt) koja je u vlasništvu i upravlja Statusi.rs.

Ovi Uslovi korišćenja regulišu vaše korišćenje ovog sajta. Koristeći ovaj sajt, vi prihvatate ove Uslove korišćenja u celosti. Ako se ne slažete sa ovim uslovima ili bilo kog dela ovih termina i uslova, ne smete da koristite ovaj sajt.

Korišćenjem ili pristupanjem sajt na bilo koji način, gledanje ili pretražujete sajt, ili dodavanje svoj sadržaj na sajtu, pristajete da budete obavezani ovim uslovima korišćenja.

Linkovi ka drugim sajtovima

Naš sajt ne sadrži niz linkova ka drugim sajtovima i online resurse koji nisu u vlasništvu ili pod kontrolom Statusi.rs.

Mi nemamo kontrolu nad, i stoga ne može da preuzme odgovornost za, sadržaj ili opšte prakse bilo koje od ovih sajtova trećih strana i / ili usluga. Dakle, mi smo čvrsto savetovati vas da pročitate ceo uslove i privatnosti na svim sajtovima koji posećujete kao rezultat sledeći link koji je postavljen na našem sajtu.

Intelektualna svojina

Ovaj sajt je obezbeđen samo za vašu ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Sav sadržaj na sajtu, uključujući ali ne ograničavajući se na bilo koji tekst, grafike, slike, logo, ikonice, kompilacija podataka, softverom, audio i video (kolektivno, “Materijali”), je vlasništvo Statusi.rs ili njen sadržaj dobavljači, a vi ne smete distribuirati, razmenjivati, menjati, reprodukovati, obavlja, prodavati ili prenositi materijale za bilo kakve lične, poslovne, komercijalne ili javne svrhe. Materijali su zaštićene važećim zakonima, uključujući SAD i međunarodnim zakonima o autorskim pravima i žigovima, i svako neovlašćeno korišćenje bilo kog materijala mogu da krše autorska prava, zaštitni znak, i drugim važećim zakonima. Vi ne možete uokviriti ili koriste okvirne tehnike da priloži bilo koji deo sajta ili bilo materijala bez izričitog pisanog odobrenja Statusi.rs.

Odricanje od garancija

Na informacije, materijali i usluge koje se pružaju na ili preko web sajta se isporučuju se bez ikakvih garancija bilo koje vrste, izričite ili prećutne, uključujući, ali ne ograničavajući se na garancije skladu sa važećim zakonima, mogućnost prodaje, pogodnosti za određenu svrhu, ili ne-kršenje prava trećih lica, uključujući prava intelektualne svojine. Statusi.rs ne garantuje tačnost i potpunost materijala ili usluga na ili preko sajta. Statusi.rs dalje ne garantuje da sajt, svoje servere, ili poslati e-mailovi su bez virusa ili drugih štetnih komponenti.

Ograničenje odgovornosti

Ni u kom slučaju Statusi.rs biti odgovoran za bilo kakve direktne, indirektne, slučajne, posledične, kaznene ili posebne ŠTETU (uključujući, bez ograničenja, one su rezultat izgubljene dobiti, izgubljenih podataka ili prekida poslovanja) koje proističu iz korišćenja, nemogućnosti da upotreba, ili greške ili propuste u sadržaju ili funkcijama stranice, čak i ako Statusi.rs ili ovlašćeni predstavnik istog je upozorena na mogućnost takvih šteta. Ako je vaša upotreba materijala, informacija ili usluga sa sajta rezultata u potrebi za servisiranje, popravku ili korekciju opreme ili podataka, možete pretpostaviti sve troškove istog.

Važeći zakoni

Ako se odlučite da pristupite ovoj lokaciji, možete to uraditi na sopstvenu inicijativu i odgovorni su za poštovanje važećih lokalnih zakona. Ovi Uslovi korišćenja će biti sačinjen u skladu sa zakonima, bez uticaja na bilo principima sukoba zakona.

Promene ovog sporazuma

Statusi.rs zadržava pravo da izmeni ove Uslove korišćenja u bilo kom trenutku. Mi to postavljanjem i skreću pažnju sa ažuriranim uslovima na Veb sajtu. Vaša odluka da nastavi da posete i iskoriste sajtu nakon takve promene su učinjeni predstavlja svoj formalno prihvatanje novih Uslova korišćenja.

Stoga, molimo vas da proverite i pregledate ovaj Ugovor za takve promene na povremeno. Ukoliko ne prihvatate bilo koje odredbe ovog Ugovora ili bilo kakve promene koje donosimo u ovom sporazumu, tražimo i savetujemo da ne koristite ili nastavite da odmah pristupe sajt.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovim Ugovorom, molimo Vas da nas kontaktirate.Najbolji statusi

one direction

Znaj da bebo volim te samo ja, moje srce tebi pripada <3

CELZIUSE, SMANJI DOZIVLJAJ!!! :D

ДЕЧКО: СВИЂАЛА СИ МИ СЕ.. ДЕВОЈКА: ВИШЕ НЕ? :( ДЕЧКО: САДА ТЕ ВОЛИМ :) ♥ ..

Dim od cigareta uvek ode kod nepušača, kao sto lepa devojka uvek ode kod seljaka

Nemam vise sjaj u ocima,lice mi je bezivotno,kosa kao slama…

Ne budite od onih koji celu sedmicu čekaju petak, cele godine leto i ceo život sreću.

Prosto sam se zaželela reklama za lenor, pervol i domestos! :D

Sve bih dala da si tu. Sunce, kiše i mnogo više…potraži me!!! Sve bih dala da si tu, al sumnja u meni da nećeš doći plaši me :(((

K’o rano rani,mnogo mu se spava… :-D

© 2016 Statusi.rs
This site is not affiliated with Facebook.